DANMARKS STØRSTE UDVALG
LEVERING 2-5 HVERDAGE
FORHÆNG TIL ENHVER LEJLIGHED
14 DAGES FORTRYDELSESRET

Fortryd

Fortrydelseret

 

Der er 14 dages fortrydelseret på varerne, regnet fra den dag ordren modtages. Behandling af returvarer tager omkring 14 dage.

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Ved returnering oplys da venligst reg.- og kontonummer samt ordrenummer.

Husk, at du selv er ansvarlig for at bevise, at du har sendt varen retur til os, hvorfor vi anbefaler, at du sender som pakke eller rekommanderet brev, så du har mulighed for at spore din forsendelse. - Og husk at gemme kvittering. Indtil varen er i vores hænder igen, hæfter du selv for den.

Returneringer sendt til posthus/postbutik modtages ikke. Returnering skal ske direkte til Con Amore, Folehaven 135, 2.mf.th., 2500 Valby.

Varen skal altid returneres i original emballage, i nystand og være gensælgelig. Husk, at fødevarer (pastiller m.v.) og makeup og hygiejneprodukter ikke tages retur. Hvis den originale emballage mangler, kan det medføre en hel eller delvis værdiforringelse af varen.

Udpakkede forhæng er ikke gensælgelige, da de ikke kan pakkes forsvarligt ned i emballage og sælges som nyt. Vær derfor opmærksom på, at du kun kan returnere forhæng, hvis emballagen ikke har været brudt.

I tilfælde af, at der er en værdiforringelse af returvaren vil der kun finde en delvis refusion sted. Eksempelvis manglende emballage, brudt eller itu emballage, permanente og synlige mærker på varen m.v. Forbrugeren hæfter selv for en evt. værdiforringelse, som skyldes testning ud over, hvad man ville gøre i en fysisk butik. Hvis der ikke kan opnås enighed om delvis refusion, og forbrugeren ønsker varen gensendt, er det forbrugeren selv, der står for gensendelsesomkostninger.

Varens stand

Når du sender den retur. Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Con Amore
Folehaven 135, 2.mf.th.

2500 Valby


Bemærk: Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen: Con Amore, Folehaven 135, 2.mf.th., 2500 Valby.